-
23.05.2023
Nowoczesna gospodarka ściekowa na terenach wiejskich
Woda jest jednym z kluczowych zasobów naturalnych. Nie tylko z punktu widzenia życia biologicznego, ale także rolnictwa, przemysłu i energetyki czy chociażby turystyki. Ze względu na niedawne zmiany prawne, gospodarka ściekowa staje się ważnym wyzwaniem dla samorządowców na terenach wiejskich.
-
Klub Innowacji UW - Inkubator innowacyjności
Już 27 kwietnia o godz. 15:00 zapraszamy na kolejną edycję Klubu Innowacji UW. Podczas spotkania przedstawiciele otoczenia społeczno-gospodarczego UW będą mieli okazję zapoznać się z projektami badawczo-rozwojowymi realizowanymi w ramach programu "Inkubator Innowacyjności 4.0".
-
28.03.2023
Uniwersytet Warszawski - Uniwersytecki Ośrodek Transferu Technologii zaprasza do złożenia oferty na usługę przygotowania wyceny dla czterech technologii z dziedziny fizyki
Uniwersytet Warszawski - Uniwersytecki Ośrodek Transferu Technologii zaprasza do złożenia oferty na usługę przygotowania wyceny dla czterech technologii z dziedziny fizyki (optyka)/elektrotechniki (technika łączności elektrycznej) w ramach realizacji Programu „Inicjatywa Doskonałości – Uczelnia Badawcza” na Uniwersytecie Warszawskim.
-
17.03.2023
Uniwersytet Warszawski - Uniwersytecki Ośrodek Transferu Technologii zaprasza do złożenia oferty na usługę przygotowania wyceny dla czterech technologii
Zapraszamy do złożenia oferty na usługę przygotowania wyceny dla czterech technologii z dziedziny fizyki (optyka)/elektrotechniki (technika łączności elektrycznej) w ramach realizacji Programu „Inicjatywa Doskonałości – Uczelnia Badawcza” na Uniwersytecie Warszawskim.
-
02.03.2023
Rozstrzygnięcie zapytania ofertowego nr 34/UOTT/2023
Uprzejmie informujemy, że w odpowiedzi na ogłoszenie nr 34/UOTT/2023 zamieszczone na stronie www.uott.uw.edu.pl na usługi przygotowania wyceny dla technologii z dziedziny biotechnologii, w tym przygotowanie analizy potencjału komercjalizacyjnego i strategii komercjalizacji dla technologii pod tytułem: „Biopreparaty przeznaczone do poprawy jakości gleby i stymulacji wzrostu roślin”, złożono 4 oferty.
-
02.03.2023
Rozstrzygnięcie zapytania ofertowego nr 33/UOTT/2023
Uprzejmie informujemy, że w odpowiedzi na ogłoszenie nr 33/UOTT/2023 zamieszczone na stronie www.uott.uw.edu.pl na usługi przygotowania siedmiu analiz rynku z dziedziny biotechnologii, złożono 3 oferty.
-
10.02.2023
Uniwersytet Warszawski - Uniwersytecki Ośrodek Transferu Technologii zaprasza do złożenia oferty na usługę przygotowania wyceny dla technologii z dziedziny biotechnologii
Uniwersytet Warszawski - Uniwersytecki Ośrodek Transferu Technologii zaprasza do złożenia oferty na usługę przygotowania wyceny dla technologii z dziedziny biotechnologii, w tym przygotowanie analizy potencjału komercjalizacyjnego i strategii komercjalizacji dla technologii pod tytułem: „Biopreparaty przeznaczone do poprawy jakości gleby i stymulacji wzrostu roślin” K135 w ramach realizacji Programu „Inicjatywa Doskonałości – Uczelnia Badawcza” na Uniwersytecie Warszawskim.
-
10.02.2023
Uniwersytet Warszawski - Uniwersytecki Ośrodek Transferu Technologii zaprasza do złożenia oferty na usługę przygotowania siedmiu analiz rynku z szacowaniem wartości
Uniwersytet Warszawski - Uniwersytecki Ośrodek Transferu Technologii zaprasza do złożenia oferty na usługę przygotowania siedmiu analiz rynku z szacowaniem wartości w ramach realizacji Programu „Inicjatywa Doskonałości – Uczelnia Badawcza” na Uniwersytecie Warszawskim.
-
25.01.2023
Rozstrzygnięcie zapytania ofertowego nr 6/UOTT/2023
Uprzejmie informujemy, że w odpowiedzi na ogłoszenie nr 6/UOTT/2023 zamieszczone na stronie www.uott.uw.edu.pl na usługi przygotowania dziesięciu analiz rynku z dziedziny chemii/biochemii, złożono 2 oferty.
-
11.01.2023
UOTT UW zaprasza do złożenia oferty na usługę przygotowania dziesięciu analiz rynku z dziedziny chemii/biochemii
Zaproszenie do złożenia oferty na usługę przygotowania dziesięciu analiz rynku z dziedziny chemii/biochemii w ramach realizacji Programu „Inicjatywa Doskonałości – Uczelnia Badawcza” na Uniwersytecie Warszawskim.